Livrare gratuita pentru comenzile de peste 250 lei (care nu contin legume)
Am deschis Epiceria Nasul Roșu Pipera

Am deschis Epiceria Nasul Roșu Pipera

Am deschis Epiceria Nasul Roșu Pipera pe 29-Iulie-2020, la ora 11:00, pe strada Erou Iancu Nicolae, nr. 71B, intr-o casa verde cu o mica gradina cu pomi fructiferi si iarba in fata si cu hortensii, lavanda si trandafiri de-a lungul aleii.

Am dorit sa avem un al doilea magazin datorita faptului ca am devenit putin mai specialisti si ferma noastra ecologica a inceput sa produca mai multe legume bune cu care dorim sa facem mai multi oameni fericiti.

Am ales partea de nord a orasului, fiind o zona mai apropiata de ferma nostra care se afla la scurta distanta de km 47 al autostrazii A3 (spre Ploiesti) unde aprovizionarea este mai facila, ceea ce ne va ajuta sa petrecem mai mult putin timp de drum, sa aprovizionam magazinul cu legume si fructe proaspete 4 zile pe saptamana.

Programul Epiceriei Nasul Roșu Pipera va fi de miercuri pana sambata, de la ora 11 la ora 19. Vom raspunde la telefon in timpul programului, iar numarul este 0785 077 772

Vom avea fructe si legume ecologice de sezon provenite din ferma noastra sau din ferme partenere din Romania sau Italia si vom completa cu exotice bio din Olanda (banane, ananas, mango, lime, ghimbir, turmeric, etc.). Tot la noi veti gasi o gama mica, insa atent aleasa de branzeturi, carne, mezeluri, peste. In camara noastra vor fi prezente conserve de legume si fructe produse fie la noi in ferma, fie de catre colaboratori cu standarde ridicate ca si noi, dar si faina, orez, malai, paste, ulei de masline, oteturi, condimente si alte produse de bacanie.

Painea cu maia va fi cea coapta de noi la ferma pe vatra si, de cateva ori pe saptamana, vom prepara tot aici Poale-n Brau, cozonac, tarte, biscuiti, placinte toate din ingrediente sanatoase pe care le avem in magazin.

Vom avea, pe cand toate de mai sus, si cateva produse de rasfat cum sunt vinuri ecologice, cafea de origine, ceaiuri bio, cosmetice naturale, cadouri pentru sarbatori.

Va asteptam cu drag sa ne cunoastem, sa aflati povestea noastra, sa va bucurati alaturi de noi de lucrurile simple si autentice.

Pe curand.