Livrare gratuita pentru comenzile de peste 250 lei (care nu contin legume)

Cum ne-am organizat pentru COVID-19

 

 

COVID-19 a perturbat milioane de vieți în întreaga lume și nenumărați comercianți se confruntă cu greutăți, deoarece oamenii sunt încurajați să rămână în casă pentru siguranța lor.

La Nasul Roșu, acționăm rapid pentru a oferi noi posibilități clienților noștri să ajungă la noi, și în același timp să traverseze aceste vremuri dificile. O astfel de inițiativă este opțiunea recent introdusă de a comanda produsele și de a le ridica direct din magazin. Cu această soluție puteți scăpa de tarifele de expediere și puteți ridica comenzile direct de la epicerie.

 

Cum funcționează ridicarea de la epicerie?

Când ajungeți la epicerie, unul dintre colegii noștri vă poate ajuta cu comanda dvs. Una peste alta, este o modalitate excelentă de a reduce costurile de transport și de a minimiza interacțiunile personale, fără a compromite confortul sau flexibilitatea.

 

Iată o prezentare generală a modului în care funcționează experiența noastră de ridicare la bord:

  1. Plasați o comandă pe Nasul Roșu și plătiți online așa cum ați face în mod normal.
  2. Odată ce primim comanda dvs., colegii noștri vor începe să pregătească comanda.
  3. Vă vom trimite un e-mail când este gata pentru ridicare și vă vom oferi orice alte instrucțiuni relevante (cum ar fi programul magazinului nostru ferm și numărul de telefon pe care să îl sunați când ajungeți).
  4. Apoi vii să-ți ridici comanda.
  5. Gata, ai primit produsele!