Ulei masline BIO Ogliarola

345.00 RON
| Unitate vanzare: cutie metal 5l

Ulei masline BIO 5 litri Ogliarola este un tip de ulei organic, 100% ecologic, ce provine dintr-un singur tip de masline, Ogliarola.
Culturile se gasesc in Gargano, Italia. Producatorul este recunoscut pentru calitatea produselor sale, iar uleiurile lor de masline sunt deosebite.
Ulei masline BIO 5 litri Ogliarola este un ulei fructat, ce se simte catifelat si placut atunci cand il degusti.
Are o culoarea aurie frumoasa, clara, cu irizatii verzui.
Datorita atentiei acordate procedurii de recoltare si imbuteliere, antioxidantii prezenti in ulei se pastreaza corespunzator. Te poti bucura de beneficiile acestui elixir din masline organice, ecologice in salate, supe, alaturi de legume sau alte mancaruri. Crud, ca atare, isi mentine substantele atat de necesare intr-o alimentatie sanatoasa.

Sigur ti-ar placea si...
Ulei masline BIO Ogliarola sticla 500ml BioOrto, Italia
70.00 RON
Adauga
Ulei BIO de masline extravirgin cu ardei iute 250ml sticla 250ml Principe di Gerace, Italia
38.50 RON
Adauga
Ulei masline BIO Peranzana cutie metal 1l BioOrto, Italia
99.00 RON
Adauga

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.