Ulei BIO de masline extravirgin cu lamaie 250ml

38.50 RON

sticla 250ml

Acest ulei de masline extravirgin provine din sudul Italiei. Gustul sau intens este sporit de lamaia infuzata in ulei timp de cel putin o luna, conform retetelor antice ale cultivatorilor traditionali calabrieni. Excelent pentru a pregati sosuri de salata sau pentru a spori sosurile de paste, supele de legume și carnea la gratar, este potrivit si pentru a intensifica gustul legumelor la gratar sau pentru a adauga aroma robusta bruschettei de paine la gratar.

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.