Sare de mare celtica Guerande

13.50 RON
| Unitate vanzare: punga 1 kg

Sare de mare celtica sau de Guerande ce provine din zona de vest a Frantei, acolo unde oceanul Atlantic scalda tarmul Bretagnei.
Aceasta sare de mare are o istorie lunga in spate, zona fiind considerata potrivita pentru extragere inca din Evul Mediu.
Se lucreaza manual, nu se intervine cu absolut nicio substanta sau imbunatatire chimica. Sarea contine deja foarte multe minerale pentru ca extrage in drumul sau din ocean pana in salinele propriu-zise. Acestea, de asemenea, sunt facute din argila si asta contribuie, de asemenea, la sporirea numarului de minerale prezente in sare.
De aici si culoarea acesteia, un gri deschis.

Sigur ti-ar placea si...
Sare de mare BIO cu masline negre cutie 150g Flor de Sal d'Es Trenc, Spania
49.50 RON
Adauga
Scortisoara macinata ECO plic 24g Organic Flavour Company, Olanda
8.50 RON
Adauga
Piper negru BIO tub 50g Cook, Franta
22.00 RON
Adauga

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.