Sare de mare BIO Sri Lanka

49.50 RON
| Unitate vanzare: cutie 150g

Sare de mare BIO Sri Lanka este un amestec inedit dintre sarea premium, organica, provenita din Mallorca si un amestec de condimente ecologice din Sri Lanka.
Amestecul de condimente este realizat dupa o reteta traditionala si cuprinde urmatoarele:
seminte de coriandru, turmeric, piper, scortisoara, schinduf, fenicul, cardamon, piper de cayenne, cuisoare, chilli.
Este foarte potrivit pentru a asezona mancarurile asiatice, dar si felurile simple precum gratarul de pui. Ii da o savoare deosebita.
Alaturi de gust, te bucuri din plin de o cantitate mare de minerale precum magneziu, calciu, potasiu si altele, toate adunate in mod natural de apa pura din Mallorca.


Ingrediente:
sare de mare* (92%), curry* (8%) (turmeric*, piper*, scortisoara*, schinduf*, fenicul*, cardamom*, piper de cayenne*, coriandru*, cuisoare* si chimen*).

Sigur ti-ar placea si...
Sirop din struguri BIO Saba buc Acetaia San Giacomo, Italia
45.00 RON
Adauga
Cardamom macinat organic plic 15g Het Blauwe Huis, Olanda
12.50 RON
Adauga
Sare de mare BIO cu amestec ciuperci Shiitake cutie 150g Flor de Sal d'Es Trenc, Spania
49.50 RON
Adauga

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.