Sardine in ulei de masline BIO

17.50 RON
| Unitate vanzare: conserva 120g

Sardine cu piele si oase in ulei de masline BIO, un produs sanatos si hranitor.
Sardinele din conservele Fontaine provin din surse de pescuit traditional, realizat cu plase mici, conforme cu standardele pescuitului sustenabil. Nu se folosesc plase mari pentru a nu se rani pestii sau strivi pestii intre ei. Ochiurile plaselor sunt suficient de mari pentru ca exemplarele tinere sa se intoarca in apa.
Sardinele provin dintr-o zona a oceanului Atlantic de Nord cu curenti oceanici puternici, fapt ce duce la o calitate superioara a apei.
Au fost indepartate capul, coada si tesuturile moi. Uleiul de masline bio, presat la rece in Spania, da flexibilitate oaselor ramase.
Ingrediente:
Sardine (Sardina pilchardus) 75% ulei de masline * (24%), sare de mare (* din culturi organice controlate.

Sigur ti-ar placea si...
Salata de ton Asia conserva 200g Fontaine, Germania
23.50 RON
Adauga
Sardine file fara piele si oase in ulei BIO conserva 120g Fontaine, Germania
18.50 RON
Adauga
File de macrou cu piper conserva 190g Fontaine, Germania
18.50 RON
Adauga

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.