Paste spiralate BIO din grau spelta integral

17.50 RON
| Unitate vanzare: punga 500g

Paste spiralate BIO din grau spelta integral reprezinta un produs minunat pentru cine sanatoase, rapide si bogate in nutrienti valorosi.
Graul spelta este considerat o cereala miraculoasa, avand un continut mare de vitamine, minerale, proteine, acizi grasi esentiali.
Certificarea Demeter semnifica faptul ca nu se intervine cu niciun fel de substanta de-a lungul cresterii graului. Solul este imbogatit prin rotatia culturilor, compost, gunoi de grajd, iar plantele cresc in conditii naturale deosebite.

Sigur ti-ar placea si...
Orez BIO Essenza integral cutie 500g Cascina Belvedere, Italia
14.50 RON
Adauga
Risotto BIO cu vinete punga 250g Cascina Belvedere, Italia
18.50 RON
Adauga
Orzotto BIO cu vinete punguta 250g Cascina Belvedere, Italia
17.50 RON
Adauga

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.