Otet BIO Reserve maturat 6 ani

79.00 RON

buc

Otet BIO Reserve maturat 6 ani
Oteturile speciale sunt produse in cantitati limitate. Se pot face din vinuri grozave care, dupa acetificarea traditionala, sunt imbatranite pentru perioade lungi de timp sau rafinate in recipiente unice, cum ar fi butoaie mici de ienupar sau amforele georgiene; s-ar putea sa folosim si alte materii prime, cum ar fi berile craft sau cidru de gutui pur. Oteturile pure, parfumate, nu se dilueaza niciodata cu apa.
Vin facut din struguri Croatina si Barbera; dupa acetificare, otetul este maturat in mod exceptional (continuu) timp de 6 ani in butoaie mari de stejar. Nu se adauga mai mult vin, intregul lot are varsta de 6 ani. Rezultatul este extraordinar, aciditatea volatila, daca este plina si echilibrata, mediul perfect difuzand aromele tipic unui otet exceptional.

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.