Otet BIO maturat in amfore georgiene

42.00 RON

buc

Otet BIO maturat in amfore georgiene
Oteturile speciale sunt produse in cantitati limitate. Se pot face din vinuri grozave care, dupa acetificarea traditionala, sunt imbatranite pentru perioade lungi de timp sau rafinate in recipiente unice, cum ar fi butoaie mici de ienupar sau amforele georgiene; s-ar putea sa folosim si alte materii prime, cum ar fi berile craft sau cidru de gutui pur. Oteturile pure, parfumate, nu se dilueaza niciodata cu apa.
Fiind singura crama de otet care a participat la proiectul „AN son miga FORA” (unde 12 viticultori din Romagna si-au experimentat producerea vinului intr-o amfora), in septembrie 2013 am pus vinul facut cu struguri Garganega de la Angiolino Maule pentru a-l acetifica intr-o amfora de teracota importata din Georgia. In acelasi timp, acelasi vin a fost plasat in butoi in scopul identificarii orice diferente in cele doua oteturi la sfarsitul procesului de acetificare.

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.