Otet BIO din bere craft

49.00 RON

buc

Otet BIO din bere craft
Oteturile speciale sunt produse in cantitati limitate. Se pot face din vinuri grozave care, dupa acetificarea traditionala, sunt imbatranite pentru perioade lungi de timp sau rafinate in recipiente unice, cum ar fi butoaie mici de ienupar sau amforele georgiene; s-ar putea sa folosim si alte materii prime, cum ar fi berile craft sau cidru de gutui pur. Oteturile pure, parfumate, nu se dilueaza niciodata cu apa.
Este otet de malt pur, dar special si caracterizat printr-un proces care are randamente foarte mici. Neobisnuit pentru traditia noastra, dar la fel de popular ca otetul acru folosit zilnic in tari anglo-saxone. Metoda veche de acetificare amplifica aromele de malt, citrice si condimente ale berii folosit la fabricarea otetului.

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.