Orez BIO negru integral

17.50 RON
| Unitate vanzare: cutie 500g

Orez negru integral BIO este un tip de orez originar din China, dar care a fost aclimatizat in Italia, in anumite zona din apropierea vaii Po.
Se gateste in aproximativ 40 minute si elibereaza o aroma ce te duce cu gandul la painea proaspat coapta si lemnul de santal.
Este delicios si simplu, asezonat cu ulei de masline. Este recunoscut pentru nutrientii sai valorosi, iar acest sortiment provine dintr-o cultura ecologica, asadar, cultura fara substante chimice de niciun fel.
In trecut, femierii chinezi care il cultivau il ofereau doar imparatului.

Sigur ti-ar placea si...
Orez BIO Essenza cutie 500g Cascina Belvedere, Italia
14.50 RON
Adauga
Fusilli BIO fara gluten 500g cutie 500g Schar, Germania
14.00 RON
Adauga
Orez BIO rosu integral cutie 500g Cascina Belvedere, Italia
17.50 RON
Adauga

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.