Midii BIO in sos picant

18.00 RON
| Unitate vanzare: conserva 120g

Midii BIO in sos picant ce provin dintr-o cultura ecologica aflata in Sud-vestul Spaniei, in Galizia.
Aici Atlanticul se resfrange vijelios si aportul bogat de oxigen din apa reprezinta un factor important pentru cultivarea midiilor. Din 2007, Uniunea Europeana a decis sa fie un produs marin protejat, ''midia din Galizia''.
Dieta midiilor este pur naturala, ele se hranesc cu fitoplantonul din apa. Cresterea lor se face tinandu-se cont de indrumari stricte si monitorizari continue. Astfel, ele nu ating fundul marii, fiind deosebit de curate si lipsite de nisip.
Pe langa calitatea deosebita a midiilor, conserva mai contine o marinada facuta din ulei de masline extravirgin, otet si condimente provenite din cultivarea organica controlata.

Sigur ti-ar placea si...
File macrou in ulei de floarea-soarelui organic conserva 190g Fontaine, Germania
16.75 RON
Adauga
File de somon cu mustar si miere conserva 200g Fontaine, Germania
22.50 RON
Adauga
File de somon cu tomate si busuioc conserva 200g Fontaine, Germania
22.50 RON
Adauga

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.