Fulgi de sare din Marea Mediterana BIO

54.50 RON
| Unitate vanzare: cutie 250g

Fulgi de sare de mare BIO din Marea Mediterana sau niste mici piramide si rapesc privirile atunci cand sunt presarate pe mancare.
Au o textura aparte si sunt folosite in salate, garnituri de legume.
Toate sortimentele de sare de mare provenite de la Flor de Sal d'es Trenc au un continut mare de minerale datorita procesului de creare a cristalelor si a prelucrarii lor artizanale.
Salinele se afla intr-o rezervatie naturala intinsa, iar apa parcurge un traseu special inainte de a intra in salinele propriu-zise. Astfel, se imbogateste cu minerale si devine un aliment deosebit de valoros.

Ingrediente:
sare de mare*
*=Ingredient ecologic
Origine Palma de Mallorca, Spania
Nu contine alergeni.

Sigur ti-ar placea si...
Marar macinat ECO plic 9g Organic Flavour Company, Olanda
8.50 RON
Adauga
Oregano ECO punguta 30g Bioagricola Bosco, Italia
12.00 RON
Adauga
Sare de mare BIO Natural Flor de Sal Trenc cutie 180g Flor de Sal d'Es Trenc, Spania
49.50 RON
Adauga

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.