File macrou in ulei de floarea-soarelui organic

16.75 RON
| Unitate vanzare: conserva 190g

File macrou in ulei de floarea-soarelui organic, un produs sanatos si hranitor. Poti prepara cine rapide sau un pranz delicios pornind de la aceste fileuri.
Macroul din conservele ce provin de la furnizorul Fontaine este prins folosind metode avizate pescuitului durabil. Plasele cu care este prins au ochiurile suficient de mari astfel incat, exemplarele incomplet dezvoltate sa se intoarca in apa.
Carnea macroului este sensibila asa ca, dupa capturare, el este tinut in apa rece si transportat pe gheata.
Nicio conserva nu este realizata pana cand toate testele de laborator nu sunt conforme.

Conserva contine: fileuri de macrou (Scomber scombrus) 75%, ulei de floarea-soarelui * 24%, sare de mare (* din culturi organice controlate).

Sigur ti-ar placea si...
Sardine file fara piele si oase in ulei BIO conserva 120g Fontaine, Germania
18.50 RON
Adauga
Midii BIO in sos picant conserva 120g Fontaine, Germania
18.00 RON
Adauga
Sardine in ulei de masline BIO conserva 120g Fontaine, Germania
17.50 RON
Adauga

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.