File de somon cu tomate si busuioc

22.50 RON
| Unitate vanzare: conserva 200g

File de somon Alaska cu tomate si busuioc, un produs sanatos ce combina gustul pestelui salbatic cu gustul mediteraneean al rosiilor cu busuioc.
Pestele salbatic este prins prin metode traditionale, certificate ca fiind practici ale pescuitului sustenabil.
Dupa taiere si curatare, fileurile sunt asezate manual in cutii. Urmeaza sosul de tomate organice si busuioc, dupa care sterilizarea lor in baie de apa fierbinte.
Prin aceasta metoda de conservare, termenul de valabilitate este de 4 ani.

File de somon salbatic (Oncorhynchos Gorbuscha) (60%), pasta de rosii * (26%), ulei de floarea soarelui *, zahar brun din trestie *, otet de coniac *, sare de mare, busuioc * (0,5%), ceapa praf *, agent de ingrosare: guma guar*. (* Din cultivarea organică controlata).

Sigur ti-ar placea si...
Salata de ton Asia conserva 200g Fontaine, Germania
23.50 RON
Adauga
File de macrou cu piper conserva 190g Fontaine, Germania
18.50 RON
Adauga
Conserva de ton in ulei de floarea soarelui conserva 120g Fontaine, Germania
18.50 RON
Adauga

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.