File de somon cu mustar si miere

22.50 RON
| Unitate vanzare: conserva 200g

File de somon cu mustar si miere, potrivit pentru o masa rapida, plina de nutrienti valorosi.
Somonul de Alaska este de tip salbatic, fiind capturat cu metode traditionale, conforme cu standardele de pescuit durabil.
Somonul este prelucrat manual si asezat in cutii, alaturi de crema de mustar si miere organica. Conservele sunt sigilate in baie de apa fierbinte.
Se recomanda a incalzi continutul conservei, pentru a te bucura din plin de savoarea sa.

File de somon salbatic (60%) - Oncorhynchus gorbuscha - * crema de mustar (13% - apa, semințe galbene de mustar *, otet de coniac *, sare de mare, seminte de mustar maro *, condimente *, plante *), apa, * ulei de floarea soarelui zahar din trestie, * miere (2%), * otet de coniac, * sare de mare, agent de ingrosare: * guma de guar, * marar. (* Din cultivare organica controlata.)

Sigur ti-ar placea si...
Conserva de ton in ulei de masline conserva 120g Fontaine, Germania
19.50 RON
Adauga
Sardine file fara piele si oase in ulei BIO conserva 120g Fontaine, Germania
18.50 RON
Adauga
Salata de ton Asia conserva 200g Fontaine, Germania
23.50 RON
Adauga

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.