Conserva de ton in ulei de floarea soarelui

18.50 RON
| Unitate vanzare: conserva 120g

Conserva de ton in ulei de floarea soarelui organic. Un produs sanatos, pe care il poti avea la cina sau alaturi de o garnitura de legume, la pranz.
Este un produs perfect conservat, alaturi de peste gasindu-se ulei de floarea soarelui bio.
Tonul provine din zone avizate pentru pescuirea tonului. In mod special, conservele de ton de la Fontaine sunt avizate cu sigiliul pentru pescuit durabil Friend of the Sea ©. Asta semnifica faptul ca tonul a fost prins folosind metoda pescuitului traditional. Apoi, toata captura este supusa prelucrarii manuale si controlului de laborator. Dupa rezultatul pozitiv, de avizare, tonul merge mai departe la filetat si plasare in cutii.

Sigur ti-ar placea si...
File macrou in ulei de floarea-soarelui organic conserva 190g Fontaine, Germania
16.75 RON
Adauga
Salata de ton Asia conserva 200g Fontaine, Germania
23.50 RON
Adauga
Midii BIO in sos picant conserva 120g Fontaine, Germania
18.00 RON
Adauga

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.